Още за Магията

март 13, 2011

От древността хората са имали жажда за власт. Хората винаги са се опитвали да подчинят околната среда, животните, които я населяват, но най-голяма е била нуждата да подчинят себеподобните. В древността се е смятало, че магията приближава обикновения човек до божествено ниво. Смята се, че през древноста е възникнала магията в нейните форми. През средновековието и древността магията се е подразделяла на три типа: Теургия, Гоетия и Природна Магия. За Теургия се знае отдавна, че принадлежи на квантовите физици. Геотия това е днешната черната магия и демонология, а природната магия днес се нарича бяла магия – уика и подобни . Бялата магия или понякога наричана още благородна магия е чиста магия освободена от егоизъм и жажда за власт. В основата на Бялата магия лежи доброто и себеотдаването. Тя е божествена магия, насочена към доброто,. Нейната цел е създаване на хармония и лечение на болести, предизвикани с помощта на черна магия. Проклятията направени с Черна магия могат да бъдат излекувани единствено с Бяла магия. Белият маг създава около себе си енергетическо поле, което има лечебни свойства. Бялата магия това е съвкупност от знания за лечебните свойства на растенията и природните сили. Нейната цел е единствено да помага на хората в техните страдания и да не причинява вреда на други със своите действия!

Черната магия може да се определи като опит за използване на свръхестествени сили с цел получаване на собствени облаги. Черната магия е егоистична магия, при която собствени цели се достигат за сметка на щастието на другите. През средновековието черната магия е била разпространена из цяла Европа. Много от великите исторически личности през този период от историята са практикували черна магия. Тяхната цел е била да получат върховна власт над цялата вселена и да се превърнат в богове. Друидите имат славата на най-силните магьосници. В древността се е смятало, че природните сили са подчинени на друидите. Друидите имали същите целите като на Черните магьосници, те са имали жажда за власт.

Известни са много методи за извършване на Черна магия, като най-често тя се извършва посредством въздействие върху предмети, който се намират близо до обекта или са винаги с него!

Черната магия е опасна и нанася вреда на човека. Посредством нейното използване може да се нанесе вреда на здравето, благосъстоянието или да се предизвика смъртта на обекта. И днес хората продължават да се обръщат за помощ към черните магьосници, за да настъпи промяна на любовния им фронт, за да преуспеят в бизнеса, за да премахнат конкуренцията.Като  Черните магьосници извършват най-често следните магии:

Магическа атака – това е ритуал черна магия, при която с помощта на енергетически удар или призоваване на тъмна сила се разбива биополето на обект, което води до болести,обсебвания,психически травми и заболявания а в някой случаи и до смърт.

Уруки – разрушава се нечие здраве, кариера и благополучие , като урочасването може да стане и несъзнателно от някой който има магически умения и сила и сте го провокирали и настроили срещу вас.

Любовна магия – среща се в своите две разновидности: за сближаване или разделяне на хората. Много специалисти отнасят този вид магия към бялата магия, но и тук основните действия се свеждат до подчинение на обекта кате се пренебрегва личния му избор и свобода.

Тагове: Черна Магия , Бяла Магия , Любовна Магия

Comments

comments