Разваляне на магия

November 3, 2011

Разваляне на Магия

.

  • Връзки 

Восъколеене…. 

Разваляне на  Магия….

Енергийно пречистване…. 

………………………………………………………………….

  • Преди да започнем да търсим начини да си развалим магия ,трябва да сме сигурни че проблема ни е точно такъв.Как да разберем дали имаме магия и нужда от разваляне, Провери дали имаш магия повече…. и след това да търсим начин да развалим магия.

 

  • Всъщност първо какво е  Магия и как се разваля?

 Магията представлява умишлено насочване на деструктивни енергии   чрез магически ритуали,амулети ,муски,заклинания и други действия с цел вреда или контрол които  насочват енергия към вас, вашата аура, душа, психика и в последствие нарушават енергийния баланс, физика а понякога разболяват и дори убиват ако е направена магия за смърт от опитни магове  и не се вземат мерки на време  за развалянето на магията. А дали се връща черната магия? – Зависи , ако имате основателна причина или ако е за самозащита  магията може  да се върне слабо.Но ако правите магия на някой безпричинно от злоба или завист с цел да причините щета на невинен,да го контролирате ,подчините и т.н. -ще ви се върне магията ,както на  този който е направил ,така и на поръчителя на магията.

  • Разваляне на Черна Магия

Развалянето на Магия не става изведнъж и зависи от щетите които са нанесени от магията. Всъщност за развалянето са нужни няколко процедури в зависимост кой маг с какви системи работи.За Разваляне на магия  се използват  амулети и пентакли за защита,медитации,баене,молитви,мантри ,директни енергийни намеси от екстрасенси,ритуали за Разваляне на магия, пречистване и усилване на енергийното поле ,восъколене,масажи дори акупунктура . Поне аз работя с подобни техники за разваляне на черни магии,но главно чрез восъколеене,молитви, заклинания и амулети.След разваляне на магия е нужно и пречистване на Аурата и известен период за възтановяване на енергийното тяло на човек ,което може да се стимулира с разходки сред природата,акопунктура,чайове, балансирана здравословна диета,йога и др.

  • За черната магия и развалянето на магия

Правил съм какви ли не магии и опити с магии  ,рзваляне на магии, екзорсизъм  и какво ли не , и мога да ви уверя че черната магия я има и работи и че Черната магия е опасно нещо и трудно се разваля.Черна Магия се нарича Магичен Ритуал направен за смърт,болест ,разваляне на любовни връзки,късмет и др.

Често се използват и техники от Черната Магия и за Магия за Любов. В нашите райони се правят такива черни магии от край време и развалянето и е трудно .Такива Магии се правят лавно по турски традиции от ходжи въпреки че черна магия има във всяка култура ,традиция и етност.Някой  използват ритуали и магия за любов за обсебване , варбуване и контрол над жертва което според мен пак спада към раздел черна магия .Според някой магията е начин да постигнеш целта си,а дали ще е с магия за любов,дали с бяла или черна магия или с други номера,не ги интересува особенно много ,както и от последиците от магията.

  • Как може да разберете че имате магия ? 

Магията за любов създава непрекъснати /натрапчиви/ мисли за човека. Ако не сте харесвали някой и изведнъж започнете да изпитвате чувства и желания за него,а всъщност не ви допада като външност може да се позамислите върху въпроса. За по-точна преценка на ситуацията може да се направи  восъколеене или други методи за гадаене дали има направена магия,развалянето на този  вид магия е лесно , докато при черната магия развалянето е доста по-продължително и сложно заради щетите които нанася.

В случаите с по-тежки последици почти винаги има подхвърлен амулет в къщата ,апартамента,под прага,в двора или в близост до дома,изливане на обаяна вода или течност около дома и др..Едни от най-трудните за разваляне магии с които съм се сблъсквал при разваляне са турска магия с гроб или с живак.Тогава се заравя предмет на жертвата в гроба и се четат определени заклинания,много е трудна за разваляне ,но не е и невъзможно.Другите мощни магии са с вода от къпан мъртвец .Според арабските традиции живака притежава собствен Джин/ демон/ който поразява жертвата на магията,имал съм клиентка с подобна магия която намери в двора си сапун с живак в него и беше че го е пипала с голи ръце момичето беше наистина зле/момиче на 18 год/ ,ходеше по психиатри,пиеше по 1 шепа хапчета и промяна нямаше ,но с малко процедури и работа се позакрепи.

От доло може да направите  запитване дали имате магия и да споделите проблем!

Вашето име

Вашият Емейл

Съобщение

Тагове:разваляне на магия,разваляне на магия за любов,разваляне на магия,ритуали за любов,черна магия,разваляне на черна магия,разваляне на магия