Черна Магия за Смърт

декември 19, 2010

Черна Магия

Черната магия е опасно нещо и съществува .Черна Магия се нарича Магичен Ритуал направен за смърт ,болест ,раздяла и др. не толкова морални цели .В нашите райони се правят такива магии от край време ,главно от ходжи , цигани,власи въпреки че черна магия има във всяка култура ,традиция  и етност и сразвитието на интернет изтече прекалено много информация която е общодостъпна  , докато преди време тези неща са се пазили в тайна и реално сега всеки може да се занимава с черна магия-дори и без опит в окултното.Има мнение че Черната магия е Бойна магия,тя е като бойното изкуство при магове и е произлязла като защитен метод от духовници-поне за Руското Чернокнижие , както се е появило и Кунг-Фу при монасите на изток.Забелязъл съм че най-често използваните ритуали са турски, арабски и цигънски , влашки ,въпреки че има още много традиции в които се използва: Руска магия примерно/мн. е опасна/ ,Хаос Магия , Сатанистки и вампирски ритуали,шаманизъм, вуду и мн. мн. др.

При турски-арабските черни магии за смърт се използват главно:муски-листчета с надписи от корана на обратно,сапун,живак,вода от мъртвец ,пръст от гроб и други.Виждал съм жертви на такива магии ,и когато се направи както трябва тази магия води до психическо разстройство , шизофрения,физическа болест и понякога до смърт,като омагйосания изпитва страшни мъки както физически така и психически, и никой лекар не може да установи някакво заболяване.Най често хората жертви на черна магия за смърт правят грешката да се консултират с психиатър и в повечето случаи им дават диагноза .При черна магия за смърт и изобщо при черната магия  се усеща тежест ,изнервеност,отпадналост, натрапчиви мисли, болки ,халюцинации-слухови или визуални,тъмни сенки , злонамерена чужда сила около вас която може да е енергията на черната магия или дух.. виж повече за демонично влияние…..

Черна Магия се разваля много трудно понякога за години и винаги оставя в жертвата последици.Трябва да намерите много опитен Екстрасенс ,Маг  или Енерготерапевт  който да ви помогне ,и процедурите повечето пъти траят с месеци или година.Ако си мислите че хей така се разваля Черна Магия за смърт изведнъж хей така с едно ритуалче , ще  сгрешите и само ще ви вземат парите.

В древността  черната магия за смърт се е използвала от духовници за самозащита ,като в последствие се е обогатила и развила.Днес обаче Черна Магия се е превърнала в бизнес и се прави от егоизъм,злоба и завист,постигане на лични цели,отстраняване на конкуренти и др. като хората не се замислят толкова какво правят.Доста пъти са ми се обаждали с подобни желания да правя черна магия на някой-ще ви помоля:Не ме търсете за това , не се занимавам с черна магия и няма да ви свърша работа.

Практически всеки може да си поръча Черна Магия която действа за не толкова голяма сума пари.В интернет има толкова магове ,ходжи и др. които разбират от материята и това се предпочита при конфликти,поне няма да имате проблеми с полицията и властите.Но да предупредя : Не използвайте Черни Магии за лични цели ако не сте прави-връща се.Черна Магия се допуска да се прави без последици за поръчителя само ако е при самозащита и в краен случай когато живота ви е в опасност.В противен случай може да станат усложнения за вас,а не толкова за другия.Преди време направих грешката да направя черна магия /не за смърт де / и не станах по-щастлив.

Други цели на Черната Магия освен за смърт са :разваляне на семейства,разрушаване на отношенията в семейства,липса на късмет, беднотия и др.

 

Връзки

Не съществува добро и зло, само вашето мислене ги прави такива.
Уилям Шекспир

Но все пак не забравяйте че се връща.

От гледна точка на хаос магията, черната магия може да бъде наречена още и магия на смъртта или на ентропията. Този клон на магията в известен смисъл се явява антитеза на хаоса и следователно може да се възприеме като неетичен към самата магия на хаоса. Но независимо от всичко, всеки инструмент може да бъде полезен, а магията на хаоса по начало не припознава моралните общовалидни определения на хората. Огънят може да се използва както за готвене, така може и да изгори къщата, а моралът няма нищо общо с това.

Черната магия не се използва само при битки. В някои случай даден магьосник може да намери за удачно да я приложи с ритуала Chod (това е таен тибетски ритуал за инициация). При него ритуално се предизвиква собствената смърт. По този начин се унищожава страха, свързан със смъртта – стълкновението с нея води до преодоляването му.

Същността на черната магия

За разлика от червената магия, където маниакалната агресия е ключа към успешен резултат, при черната магия заклинанията  биват правени с безразличие. Тръпката от битката е заменена от желанието за едно чисто, бързо и ефективно убийство. Най-голямото предимство на черната магия при битки е, че всичко се извършва абсолютно невидимо и неосезаемо за жертвата и тя си мисли, че всичко става заради самата нея и обвинява лошия си късмет за това, което я сполетява.

Черната магия е много коварна и следователно предпазните мерки, които трябва да се вземат по отношение на магическия рикошет са много важни. Употребата на сервитори като агенти за пренасяне на ентропните намерения до целта е горещо препоръчвано, тъй като по този начин магьосникът остава винаги на разстояние. В същия дух, жертвата при черната магия се нарича обект, а не както при червената магия – враг. Това е с цел да се наблегне, че трябва да имате студено и безпристрастно отношение, за да накарате черната магия да проработи ефективно и без опасност за самите вас.

В основата си черната магия е замислена да пренася подсъзнателна информация към обекта, която го насърчава да разруши себе си. Това изглежда безобидно но най-вероятно рано или късно е възможно да се стигне до фатален инцидент.За щастие за да се извърши едно бързо убийство чрез магичен ритуал , мага трябва да е доста опитен и с дългогодишна практика , но това не означава че всеки циганин който се занимава с магии да изкара некой лев не може да ви навреди и съсипи живота.

Тагове:Черна Магия за смърт ,Разваляне на Магии, 

Comments

comments